CLEOPATRA LEEUWARDEN

CLEOPATRA LEEUWARDEN Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1517 beoordelingen
7 okt 2019 om 22:54 spare ribs too salty
6 okt 2019 om 19:45 De shoarma was prima miste alleen de saus. De kapsalon was een dikke teleurstelling. Er was bijna geen vlees te bekennen allen maar aardappelschijfjes en kaas. Je kon het geen kapsalon noemen. Lees je beoordeling en doe er wat mee!!!!
4 okt 2019 om 22:01 Mix gril was het geld niet waard beetje jammer
2 okt 2019 om 21:12 De beste shoarma van Leeuwarden, de rauwkost,vlees en broodje mooi gescheiden in aparte vakken, heerlijke saus.het werd heet bezorgd.je moet er wel een uur op wachten maar dat is de moeite waard
29 sep 2019 om 20:04 Te laat ! Te koud ! Geen smaak ! Zeker geen aanrader !
29 sep 2019 om 18:32 Wederom erg lang op ons eten moeten wachten. Dit keer was daardoor onze normaal zo knapperig gekruide patat enorm zacht en klef. Beetje jammer. Spareribs waren wel weer erg lekker.
28 sep 2019 om 20:14 55 min werd haast 90 min. Pizza’s zijn anders dan voorheen.
28 sep 2019 om 12:12 Kregen het eten veel later dan aangegeven was. We hadden een pizza carbonara speciaal besteld, ik weet niet wat voor pizza het wel was. Maar niet die we besteld hadden. Broodje kebab was helaas al koud, en helemaal doorweekt in het papiertje.
27 sep 2019 om 22:16 Eten heeft meer als een uur geduurd. De bitterballen waren zo oud en smerig dat je er mee kon kleien.... patat was zo slap alsof het er al een jaar geen erotisch bakkunsten heeft gehad.
26 sep 2019 om 10:16 Kwaliteit van het eten was goed, maar ik had er uiensaus bij besteld, maar kreeg knoflooksaus en de bezorging duurde erg lang.
22 sep 2019 om 22:21 Super leker eten aleen de bezorging duurt veel te lang verder echt top
22 sep 2019 om 16:21 Lekker bedankt