CLEOPATRA LEEUWARDEN

CLEOPATRA LEEUWARDEN Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 433 beoordelingen
16 jun 2021 om 20:31 Prima eten en erg vriendelijke bezorger!
15 jun 2021 om 11:18 Zou uur duren was er in 20 minuten.. je zal maar ff weg zijn. Pizza verschrikkelijk vet liep eraf. Carbonara spec zonder ei. En veel shoarma. Niet weer een pizza daar vandaan. Shoarma prima
12 jun 2021 om 21:50 Ik ben al 2 u aan het wachten op 2 pizza’s….. ik heb gebeld (wel vriendelijke man die op nam in tegenstelling tot andere reviews die ik las) en hij zei nog een paar minuten dan is de bezorger er. We zijn momenteel al 20 minuten verder. Geen aanrader!
12 jun 2021 om 20:00 Broodje shoarma en tostie prima eten niks mis mee
12 jun 2021 om 8:02 De helft van het eten was prima, maar de pizza was niet in te nemen. Geen aanrader
12 jun 2021 om 2:09 Het eten smaakte niet naar verlangen, ook was het eten er pas 1,5 uur na bestelling
8 jun 2021 om 20:38 zoals altijd ,niks op aan te merken
8 jun 2021 om 11:32 Had mix grill besteld. Heerlijk eten buuuuuuurp!! Vriendelijke bezorger. Jammer van de bezorg tijd. Had wel meer dan twee uur gewacht op het eten wat wel warm was bezorgd. Anyways ... tot de volgende bestelling.
6 jun 2021 om 20:16 Patat en vlees was klef, zou beter zijn als vlees en parat afzonderlijk werd verpakt
6 jun 2021 om 20:05 Bezorgtijd duurde erg lang. Eten was goed.
2 jun 2021 om 20:41 Ik moest 100 minuten wachten
30 mei 2021 om 20:22 Helaas koude patat.